Premium Cat’s Claw Immunity Boost

0
1104

De wonderen van de natuur lijken nooit op te houden en Cat’s klauw is daar een van. Bekend als Reparagen in de gemeenschappelijke handelskanalen, komt Cat’s klauw uit de meekrapfamilie en valt onder de categorie van een tropische wijnstok.

De bladeren zijn bedekt met kleine en gebogen stekels die bijna op klauwen lijken. Kattenklauw heeft twee wetenschappelijke namen – Uncaria guianensis en Uncaria tomentosa – en komt vooral voor in Peru en Zuid-Amerika.

SAMENVATTING Premium Cat’s Claw Immunity Boost

Volgens traditie en folklore wordt Cat’s claw vooral gebruikt voor de behandeling van tumoren, bepaalde huidaandoeningen, darmstoornissen, maagzweren, artritis en wondgenezing. De wortel van de wijnstok is het deel dat voor medicinale doeleinden wordt gebruikt.

Het extract van de plant wordt gekookt in water en gebruikt voor diarree, gonorroe en anticonceptie, terwijl het in sommige gevallen ook kan helpen de nieren te reinigen of botpijn te behandelen.

Er zijn ook meldingen dat het enorm helpt bij het behandelen van zwakte en vermoeidheid. Het verbetert de ziektepreventie en is tegelijkertijd een geweldige stimulans voor het immuunsysteem. Het is een krachtig diureticum en helpt overtollig water uit het lichaam te verwijderen. Het heeft ook positieve effecten bij het ontspannen van de gladde spieren en het verlagen van de bloeddruk.

Vanwege zijn verbazingwekkende antioxiderende eigenschappen is Cat’s klauw perfect voor het elimineren van vrije radicalen, de deeltjes die je cellen aanzienlijk kunnen beschadigen, wat verder bijdraagt ​​aan gezondheidsproblemen en problemen. Anders dan dat, heeft deze geweldige plant ook het vermogen om zowel focus als cognitie te verbeteren, zelfs depressie te verlichten en DNA te herstellen.

Het is gebruikt als een nootropic vanwege zijn kracht en effectiviteit bij het ondersteunen en verbeteren van de normale celdeling en immuunfunctie. In termen van cognitieve gezondheid kan het ACh stimuleren, ook bekend als acetylcholine, een neurotransmitter die de functies van de hersenen en het centrale zenuwstelsel reguleert.

Het is bekend dat Uncaria tomentosa 17 alkaloïden bevat naast andere verbindingen en bestanddelen. De Oxindole-alkaloïden zijn de reden waarom deze magische plant zoveel positieve effecten en gezondheidsvoordelen heeft.

Premium Cat’s Claw Immunity Boost VOORDELEN EN EFFECTEN

De nootropische en bioactieve voordelen van Cat’s claw zijn kininezuuresters. Het helpt enorm:

1) Neurotransmitters – Het verhoogt serotonine en verhoogt het tryptofaan, wat de pijn verlicht en een kalmerend effect heeft.

2) Neuroprotectie – Vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen en antioxiderende aard kan Cat’s klauw de hersenen beschermen tegen schade en ontstekingen veroorzaakt door vrije radicalen. Dergelijke schade kan de ziekte van Alzheimer, dementie of depressie veroorzaken.

3) BDNF of uit de hersenen afkomstige neurotrofe factor – Door BDNF te stimuleren, kan Cat’s klauw beschadigd DNA herstellen en neurogenese helpen bevorderen, cruciaal voor stemming, geheugen en leren. Hoge BDNF-niveaus beschermen u tegen dementie, schizofrenie, OCS en ernstige depressie.

Bekende voordelen en effecten van Premium Cat’s Claw Immunity Boost zijn:

Vrije radicalen elimineren
Hersencellen beschermen
Hersencellen herstellen
Stress verminderen
Verbetering van de cerebrale circulatie
Acetylcholine herstellen
Verbetering van cognitie en geheugen
Het risico op een beroerte verminderen
Onderdrukking van tumorproliferatie
Verbetering van de immuungezondheid
DNA-herstel verbeteren
Het serotoninegehalte verhogen en pijn verlichten
Ontstekingsremmend
Antioxidant

Als het gaat om de nootropische effecten van Cat’s claw, gebruiken veel neurohackers het om hun overactieve geest te kalmeren. Als het op de juiste manier wordt gebruikt, helpt het mensen zich te concentreren en race-gedachten te kalmeren, wat ook hun slaap verbetert. Over het algemeen melden mensen die deze uitstekende plant gebruiken, dat ze gemakkelijk slapen, minder pijn ervaren en zich goed voelen.

Als immuunversterker kan het ook helpen bij het verminderen van gewrichtspijn als gevolg van artritis. De alkaloïden in Cat’s claw zorgen voor een rustige geest, wat essentieel is voor leren en duidelijke cognitie.

HOE WERKT Premium Cat’s Claw Immunity Boost?

Omdat Cat’s klauw een krachtige neuroprotectant is, verbetert het de hersenfunctie en gezondheid, maar beschermt het ook de cognitie door het DNA-herstel dat in de hersenen plaatsvindt te verbeteren. Door het niveau van tryptofaan te verhogen, heeft Cat’s claw een diepgaand effect op je humeur. Vanwege zijn antioxiderende eigenschappen kan het waardevol zijn bij de behandeling van overgevoeligheid. De extracten van Cat’s klauw helpen het leer- en geheugenvermogen te vergroten.

Omdat deze plant extreem rijk is aan alkaloïden, helpt het de acetylcholinereceptoren te herstellen. Een alkaloïde in het bijzonder, Rhynchophylline genaamd, reguleert de NMDA-spiegel, wat op zijn beurt overstimulatie en hyperactiviteit helpt verlichten.

Door dit te doen, kan een persoon zijn kalme geest behouden voor leren en duidelijke cognitie. Vrije radicalen, samen met angst en chronische stress zijn geen vrienden voor je hersenen. Ze kunnen de hersenen beschadigen en depressie, angst, hersenmist en zelfs geheugenverlies veroorzaken. Oxidatie doodt neuronen of je hersencellen.

Chronische stress kan het geheugen aanzienlijk verminderen en uw leervermogen verminderen. Het regelmatige gebruik van Cat’s klauw helpt het geheugen te verbeteren door het proces van langdurige versterking te bevorderen. Het is een proces van versterking van de neurale synapsen die plaatsvinden tussen neuronen, die verantwoordelijk zijn voor de hersenmechanismen achter leren.

In termen van chronische pijn, depressie en stress kan Cat’s claw het vermogen van je hersenen om signalen tussen hersencellen efficiënt over te dragen, helpen verbeteren. In ruil daarvoor zijn de belangrijkste resultaten verbeterde besluitvormingsvaardigheden, cognitie en geheugen.

Premium Cat’s Claw Immunity Boost DOSERING

Meestal beschouwd als niet-giftig, is Cat’s klauw veilig en wordt het goed verdragen. Het komt in verschillende vormen: als alcohol of water extract tinctuur, capsules of tabletten. Het kan ook als thee worden gemaakt als het wordt gemalen of gevriesdroogd. Meestal is de meest aanbevolen dosis niet meer dan 100 mg per dag, vooral voor mensen met artritis en chronische gewrichtspijn.

Als het belangrijkste doel is om immuniteit en cognitie te ondersteunen, kan de normale dosering worden verhoogd tot 250-300 mg per dag. Deze inname kan worden geregeld door simpelweg capsules in te nemen met de aanbevolen dosering. De standaard extracten van Premium Cat’s Claw Immunity Boost bevatten 15% fenolen en 3% alkaloïden. Toch is het erg belangrijk om in gedachten te houden dat er twee verschillende Cat’s claws zijn: Uncaria guiaenensis en Uncaria tementosa.

Ook al is het bijna dezelfde plant, de eigenschappen zijn anders. De eerste bevat bijvoorbeeld niet zoveel alkaloïden als de laatste. Elk van deze twee planten heeft verschillende effecten. Wat betreft het verbeteren van de gezondheid, kan een persoon meestal tot één gram nemen, twee tot drie keer per dag als het als wortelschors wordt ingenomen. Als het gaat om extracten, is de aanbevolen dosis niet meer dan 20-30 mg.

Premium Cat’s Claw Immunity Boost STACKING

Als het gaat om het stapelen en aanvullen van noötropica, is de klauw van een kat een krachtige cognitieve versterker en kan hij, indien op de juiste manier gestapeld, helpen om de motivatie, creativiteit, geheugen, uitvoerende en mentale functies te verbeteren. Zo’n nootropic blend zal je lichaam en geest voeden en energie geven.

Daarom is Premium Cat’s Claw Immunity Boost een van de krachtigste kruiden-nootropica die, wanneer ze op de juiste manier worden gecombineerd met andere soortgelijke geestondersteunende stoffen, je geest kan helpen om op veel hogere niveaus te werken.

Het kan u helpen die extra inspanning te leveren wanneer dat nodig is. Omdat je hersenen net als je lichaam voeding nodig hebben, wil je naar andere waardevolle noötropica kijken die perfect zijn om te stapelen met Premium Cat’s Claw Immunity Boost:

Biologische groenten – krachtige polyfenolen, fytonutriënten, ontstekingsremmers en antioxidanten.

Alpha GPC – een neuroprotectief middel en een echt voedingsmiddel voor je hersenen dat het geheugen verbetert.

MCT’s – ook bekend als triglyceriden met middellange ketens, ze ondersteunen vetverbranding, gewichtsverlies, vroege verzadiging en bieden snelle energie.

Groene thee EGCG – zowel een antioxidant als een extreem krachtige fytonutriënt, epigallocatechin-3-gallate is cruciaal voor het proces van neurogenese, dat essentieel is voor leren en geheugen.

Phosphatidylserine – een gezond vet dat dient als de belangrijkste brandstof voor cellen. Het levert een belangrijke bijdrage aan het gezond houden van je hersenen.

L-Theanine – biedt verlichting van mentale spanning en helpt serotonine en dopamine.

Algen DHA – afgeleid van algen, ondersteunt dit omega-3 vetzuur de hersenschors, hersenen, netvliezen en huid. Het houdt je hele immuunsysteem gezond en is essentieel voor je algehele gezondheid.

Bacopa Monnieri – helpt geheugenverlies en verlicht stress. Het is rijk aan bacosiden en saponinen die het leervermogen en de mentale functie, geheugenconsolidatie en visuele informatieverwerking ondersteunen.

Ginkgo Biloba – vermindert oxidatieve stress en herstelt energiesystemen die bekend staan ​​als mitochondriën. Het is gunstig voor concentratie, energie en geheugen.

Alpha Lipoic Acid – houdt de gezondheid van de hersenen onder controle en heeft neuroprotectieve effecten.

Collageenpeptiden – het eiwit dat bindweefsel in het lichaam opbouwt, dat bijdraagt ​​aan de spierelasticiteit en zorgt voor een anti-aging effect.

Zo’n nootropische stapel kan zeer nuttig zijn om verlichting te bieden van fysieke en mentale vermoeidheid, wat resulteert in verbeterde productiviteit en prestaties. Het helpt ook om oxidatieve stressoren, gifstoffen en verontreinigende stoffen uit je lichaam te verwijderen.

Premium Cat’s Claw Immunity Boost BIJWERKINGEN

Kattenklauw kan enkele allergische reacties veroorzaken, zoals zwelling van uw keel, tong, lippen en gezicht, ademhalingsmoeilijkheden en netelroos. Meestal is deze plant, indien ingenomen in de aanbevolen doses, vrij onschadelijk en wordt deze als niet-toxisch en veilig beschouwd. De meest voorkomende bijwerkingen zijn braken, hoofdpijn en duizeligheid. Het is belangrijk om te weten dat bepaalde gezondheids- en kruidensupplementen niet goed passen bij Premium Cat’s Claw Immunity Boost.

Dus als je brandnetel, Lycium, L-arginine, visolie, ubiquinon of co-enzym Q-10 en caseïne-eiwit gebruikt, wordt het aangeraden om Cat’s klauw niet te gebruiken. Alle medicijnen om uw immuunsysteem te onderdrukken, gaan niet goed met Premium Cat’s Claw Immunity Boost. Ook mogen degenen die op het punt staan ​​orgaantransplantaties te krijgen of tuberculose, huidtransplantaties en auto-immuunziekten hebben, Premium Cat’s Claw Immunity Boost in geen enkele vorm gebruiken.

Anders dan dit, zijn er geen bekende gevolgen van het gebruik van Premium Cat’s Claw Immunity Boost in welke vorm dan ook. Voordat u besluit gezondheids- of kruidensupplementen te kopen die Kattenklauw bevatten, moet u eerst onderzoek doen en alleen bij de meest betrouwbare bronnen kopen. Sommige producten kunnen besmet zijn met andere medicijnen of giftige metalen.

Let dus goed op de chemische ingrediënten voordat je besluit om te kopen. Kattenklauw wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of nieuwe moeders die borstvoeding geven.

WAAR Premium Cat’s Claw Immunity Boost KOPEN?

Aangezien deze plant niet zo vaak voorkomt in Europa en andere niet-Amerikaanse delen van de wereld, is het het beste om betrouwbare bronnen en vertrouwde apotheken te gebruiken. U kunt ook websites zoals Amazon bekijken met verschillende leveranciers die de producten verkopen.